joi, 3 iulie 2014

Pietrele trec, apa ramane

   Literele produc cuvinte, cuvintele produc propozitii (sau fraze, dupa chef, nu toti ne bucuram de un singur verb), propozitiile genereaza text de diverse naturi, care la randul lor produc o adunatura de toate cele mentionate mai sus (stiam ca se va ajunge aici, inevitabil), adica, un mesaj.

   Stiind toate astea, punem evidentul in lumina reflectoarelor, si turnam totul pe fata: de regula, nu ai ocazia sa savurezi asa ceva, dar, am fost ales de o persoana care sa-mi maseze sinapsele intr-un mod mai vulgar, sub piele, care iti pune in fata o oglinda si nimic altceva.
    Bineinteles, oglinda era o analogie la o adunatura de cuvinte, structurate strategic, cu puterea de a te face sa te regasesti.



   Fara sa lungesc mai mult, voi posta o parte din creatia lui A.A., nu pentru a unge suflete, dar pentru a expune lucrurile pentru care investim timp sa le ocolim. Lucruri care fug dupa noi. Lucruri care, traiesc in noi.





"De ce existenta este atat de inexistenta? De ce viata este atat de moarta? De ce orice culoare este atat de incolora? De ce bunatatea este atat de rea? 
Cu toate ca visele raman in subconstienta,ele nu vor deveni niciodata in complexitatea lor reale. Speranta indeplinirii este supraapreciata. Dorinta imaginarului este incredintata noilor generatii. Creativitatea devine dilema suprema. Comunicarea egaleaza lipsa personalitatii. Noul se transforma in temeri. Frumusetea se transpune in falsitate. Adevarul creeaza gropi in caracter. Intelegerea echivaleaza cu ignoranta. Umilinta reprezinta intensificarea obisnuintei. Posibilitatile viitorului se degradeaza. 
Evadare....
Evadare....
Imunitatea la scuze apare. Ura inconjuratorului se formeaza. Nevoile depasesc necesitatea. Curajul continuarii se stinge. Evolutia se regenereaza. Apa extinde focul. Aerul taie respiratia. Sufletul se preschimba in trup. Unicitatea este comuna. Gandirea sudeaza delirul. Resemnarea este drumul ales. Renuntarea inlocuieste aptitudinile. Soarele intra in dubii. Ineditul dispare. Jocul transmite seriozitate. Inima bate pentru inima. Universul este minuscul.
Evadare....
Evadare....
De ce viata nu are loc intr-o alta lume?"






Urmeaza.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu